Salmanlı İlkokulu

Vizyon: Bulunduğu sosyal çevreye katkı sağlayan,öğrenci veli öğretmen ilişkilerinde hoşgörüyü yakalayan,eğitim,yönetim ve sosyal faaliyetlerde başarısını kabul ettirmiş tercih ve takdir edilen bir kurum olmak.

Misyon: Milli ve manevi değerlere bağlı, kendisi ve toplumu ile barışık, özgüveni yüksek, bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanan,hoşgörü sahibi iyi bir insan iyi bir öğrenci iyi bir toplum yetiştirmektir.

Başarılar: 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Satranç Turnuvası 3.lüğü 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 4. sınıflar Bilgi Yarışması 3.lüğü

Saatler: 08.30-13.50 (11.40 ile 12.20 öğle arası)
Isınma: Kömür Sobası
Servis Bilgisi: Servis yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://pazarciksalmanli.meb.k12.tr

Adres - SALMANLI MAH. SALMANLI KÜME EVLERİ SALMANLİ ILKOKULU BLOK NO 27 İÇ KAPI NO 1 PAZARCIK / KAHRAMANMARAŞ

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim

Yerleşim Yeri - Okul köyün girişindedir. Köyde sağlık ocağı mevcut fakat doktor yoktur.

Ulaşım Öğretmenler özel arabalarıyla geliş gidiş yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 18 km uzaklıktadır. İl Merkezine 68 km uzaklıktadır.